Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dot. dropu itemków z hp

dzimen110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam pytanie. Gdzie dropi najwięcej itemków z max pż 1/2k. Bo mi są potrzebne ale nikt nie chce sprzedać. Za pomoc będzie LUBIĘ TO! i 5 do profilu :)

Opublikowano

Powiem tak, Ja buty z 2k pż dropłem w m2 z dzikusów ; ) Ale tylko te bambusowe..

A jakieś lepsze eq to pewnie w v2 może v1..

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Najwięcej biżuterii dropi w v2 na słabszych spotach co nie znaczy, że tam najprędzej poleci Ci jakiś item z 2 k HP.

1325860960-U24240.png

Opublikowano

zależy od szczęścia. może dropnąć na psach na 0 lvl z 2k hp, a może w grocie na 59 lvl z 1,5k hp.

ja bym ci polecał w v2 dropić. często tam lotają takie śmiecie.

Opublikowano

Mi raz dropły na BO. Ale jaka akcja była wgl pisałem do kumpla ( Przydały się by butki 2 k hp) Wybijam spota i dropły mi butki 2 k hp + 5 % omdlenia.

Historia oparta na faktach. ( nie zmyślona)

c624df46e30a9590eac2314f1b21d8f9.gif
Opublikowano

Mi kiedys droply na ezotach (slabszych) 2k hp na 33lvlu serwer astral a w ostatnie swieta wielkanocy z metka bitwy na 11lvlu:> wszedzie dropic mozna...

Opublikowano

Drop zależy od tego co bijesz pamiętaj 15 lv musi być miedzi mobami jak za dużo to lipa i nie bd dropić itemki....

Najlepiej tam gdzie najwięcej mobów bd bił czyli zwiększasz drop itemu lecz czy bd z bonusem to loteria....

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Na wyzszych lv Masa smieci tego rodzaju dropi w v2, a na mniejszych najlepiej dropi na ezotach pod swiatynia lub dzikusach. Tam mase mi tego dropilo / dropi . Pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Przecież on nie prosił Was o to żebyście się chwalili ludzie co gdzie wam lotło. Co do tematu nie ma określonego miejsca gdzie to dropniesz, mogą to być psy,dt,v2 itd. Kwestia szczęścia podam przykład nie ma tu tak, że idziesz na jak-to i wiesz, że ci tu kk lotnie, biżuteria z hp może ci polecieć wszędzie, najlepszy spot nie istnieje! Najwyżej możesz szukać miejsce w których moby wyrzucają najwięcej biżuterii typu v2 wiadomo więcej dropu większa szansa, że któryś z tych itemów będzie mieć bon ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszędzie, lecz ja polecam iść do V2 i sobie zbierać biżuterię i może sie trafi z 2k/1k hp ;]

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

zależy od szczęścia. może dropnąć na psach na 0 lvl z 2k hp, a może w grocie na 59 lvl z 1,5k hp.

ja bym ci polecał w v2 dropić. często tam lotają takie śmiecie.

jak wejść do groty 59'lvlem ?? czy moze zle zrozumialem?

wulgi RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...